Aandacht voor morgen

Als ondernemer heeft u uw handen vol aan vandaag. Zorgen dat alles loopt. Dat klanten én medewerkers tevreden zijn. Tijd om vooruit te denken is er vaak niet. Toch is ondernemen, net als regeren, vooruit zien. Weten waar het morgen naartoe gaat. Zodat u vandaag kunt sturen. Hoe toekomstbestendig is úw onderneming? Retera De Natris Accountants geeft u het inzicht.

Vooruitstrevend. Verantwoord. Verfrissend
Bij Retera De Natris Accountants in Valkenswaard werken 15 jonge, enthousiaste en ambitieuze professionals. De sfeer is informeel maar we nemen het werk bijzonder serieus. Wat we doen, doen we met aandacht. Vakmatig, maar ook in persoonlijke relaties. Onze klanten waarderen ons om onze betrokkenheid, het feit dat we meedenken, helder communiceren over cijfers en trends en steeds met creatieve oplossingen komen.

Onze niche: relaties met een klik
Wij geloven dat je als accountant het beste presteert bij relaties waarmee je een klik hebt. Voor ons is dat het midden- en kleinbedrijf. De ondernemer met activiteiten buiten de landsgrenzen staan we bij door ons lidmaatschap van IAPA, een internationale netwerk van accountantskantoren. We staan graag naast de man of vrouw aan het roer. We kijken en denken mee, zijn kritisch en scherp als het moet, accuraat en stipt in het nakomen van onze afspraken. Klankbord en sparringpartner op administratief, financieel en fiscaal gebied: dat is de rol die ons als het best past.

Aandacht voor morgen
Accountants kijken van oudsher terug in de tijd. En natuurlijk: het is belangrijk om te weten hoe u het heeft gedaan. Maar nóg belangrijker is om te weten wat u komend jaar gaat doen. Staat uw onderneming stevig op zijn grondvesten? Is continuïteit gewaarborgd? Hoe presteert uw onderneming het jaar door in de ogen van een financier? Retera De Natris heeft een vijftal instrumenten waarmee we het reilen en zeilen van uw onderneming voortdurend monitoren: periodieke management-rapporten, online reporting portal, prognoses, benchmark-rapporten en rating-rapporten. In samenspel geven deze instrumenten een evenwichtig inzicht in uw huidige én te verwachten positie. Samen met u ‘waarderen’ wij uw onderneming op basis van vergelijkingscijfers uit uw branche en de ratingcriteria van een bank. Vervolgens bepalen we aan welke knoppen gedraaid kan worden om te verwachten invloeden op te vangen en uw rating positief te beïnvloeden.

Kwaliteit en techniek
Als ondernemer in het MKB heeft u uw handen vol aan dagelijkse operationele zaken. Als Retera de Natris Accountants kunnen we de financiële kant van uw zaak, bij wijze van spreken dag en nacht, voor u monitoren. Daarvoor voldoen we aan de hoogste eisen in ons vakgebied (SRA en IAPA -keurmerk) en beschikken we over moderne ICT-tools die naadloos aansluiten op uw financiële processen.

Vrijblijvend kennismaken met Bart Retera of Mark de Natris? Bel ons op 040-20 70 026.